Reisestipend for studenter og nyutdannede

Den nordiske konferansen om skred og friluftsliv (ofte forkortet Skredkonferansen) er lagt til Gol 4. – 7.  november 2021. Styret i Norskred har satt av midler til å støtte inntil seks studenter/nyutdannede med 5 000,- hver i stipend for å dekke reise- og konferansekostnader.  

Som støtteberettigede regnes:  

  1. Studenter/nyutdannede som jobber med, eller nylig har ferdigstilt masteroppgave eller annen dokumentert studentoppgave som egner seg til presentasjon på denne konferansen. Oppgaven må ha skredfaglig relevans. Studenter som ikke har kommet langt nok i studiet/oppgaven, henvises til konferansen i 2023. Studenter/nyutdannede som leverte oppgave med større relevans i 2019, prioriteres bak de som er mest relevante i 2021.    
  1. Studenter/nyutdannede som ikke mottar, eller ikke kan forvente å motta, støtte fra annen finansieringskilde, f.eks. ny relevant arbeidsgiver, vil bli prioritert.

Kriterier:

  • For å få støtte må studentene (eller nyutdannede) presentere noe av arbeidet sitt ila. konferansen. Dette kan gjøres på hovedkonferansen (5.-7.11), på workshop (dagtid 4.11) eller på Norskreds uformelle fagkveld (kveldstid 4.11). Ferdige masteroppgaver bør fortrinnsvis vurdere å presentere på hovedkonferansen, mens studenter som ikke er ferdige med oppgaven bør prioriteres på workshop eller fagkveld.   
  • De som mottar støtte må skrive 1-2 sider om oppgaven sin i Norskred nyhetsbrev som kommer ut i desember 2021.  
  • Støttebeløpene utbetales i etterkant av konferansen. 

Søknadsfrist:

Søknad sendes til noskred@norskred.no innen 1. oktober 2021. Oppgi tema for oppgave, lenke til publikasjon (dersom denne finnes), tidspunkt for innlevering og navn på ev. veiledere.

NB: Merk også at fristen for å melde inn innlegg til hovedkonferansen er satt til 1. september (dersom du ønsker å presentere oppgaven der).

Student Aron Widforss presenterer sitt studentarbeid ved Luleå tekniske universitet på Skredkonferansen i Voss i 2019.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s